Dalgårdens Børnehus
Dalgårdens Børnehus
Dalsø Park 107-109
3500 Værløse
joj@furesoe.dk
Leder 7216 5060
Vuggestue 7216 4062
Børnehave 7216 4061

Kalender

Velkommen! Dalgårdens Børnehus er bygget i 1978 og er præget af hygge og en særlig atmosfære med mange kroge og gemmesteder. Naturskønne omgivelser med sø, skov og æbleplantage som naboer. Vi har 80 dejlige børn og 20 faste medarbejdere: pædagoger, medhjælpere, køkkendame og dagtilbudsleder. Vi tager gerne imod besøg, så ring og få en aftale med os. 

Hygiejne


Vi vil gerne sammen med jer forældre, sikre et rent miljø i Dalgården, så vi kan mindske smitterisikoen.  Derfor har vi fokus på følgende hygiejneregler, som vi håber I vil bakke op om:

  • Vi er skofri i Dalgården. Det betyder at I tager udendørs fodtøj af ved indgangen og enten går på strømpefødder eller låner et par mao-sko, når I færdes på gange og stuer. Undtagelsen er, når vi leger på legepladsen om eftermiddage når I skal hente, så må I gerne gå gennem gangen til legepladsen med sko på.

  • Vi opfordre til, at I vasker hænder med jeres børn, når I ankommer om morgenen. Ligeledes at I forældre, spritter hænderne af ved indgangen.

  • Hjælp os med at holde orden i huset, så rengøringsmedarbejderne kan komme til - f.eks. ryd hver dag op i jeres barns garderobe: saml tøj og sko op fra gulvet og hæng eller stil det på garderobepladsen, og lad barnet rydde lidt legetøj op, inden I går hjem.

Vi har udarbejdet en lille pjece med flere gode råd om sygdom og hygiejne - den kan læses her:

http://www.infoba.dk/handler/files.ashx?did=217603&pu=true