Dalgårdens Børnehus
Dalgårdens Børnehus
Dalsø Park 107-109
3500 Værløse
joj@furesoe.dk
Leder 7216 5060
Vuggestue 7216 4062
Børnehave 7216 4061

Kalender


  • Man 14 dec
    LUCIADAG

  • Tor 17 dec
    JULEFROKOST FOR BØRNENE

  • Tor 24 dec (07:00)
    LUKKET TIL JUL OG NYTÅR

Velkommen! Dalgårdens Børnehus er bygget i 1978 og er præget af hygge og en særlig atmosfære med mange kroge og gemmesteder. Naturskønne omgivelser med sø, skov og æbleplantage som naboer. Vi har 80 dejlige børn og 20 faste medarbejdere: pædagoger, medhjælpere, køkkendame og dagtilbudsleder. Vi tager gerne imod besøg, så ring og få en aftale med os. 

Værdier

Dalgårdens Børnehus er en projektorienteret institution, hvor vi i kortere og længere perioder i årets løb,  fordyber os i ét fælles emne, afpasset børnenes aldre.

At hele huset er optaget af samme tema over en længere periode, giver fællesskab på tværs af aldersgrupperne og sætter fælles retning for vores pædagogik. Fordybelse og en blanding af variation inden for samme tema og samtidig en forudsigelighed, giver børnene mulighed for at blive fortrolige med nye elementer og begreber.

Det er projektet der er retningsgivende for indholdet af vores aktiviteter, arrangementer og ture.

 Aktiviteter

Vores aktiviteter kan varierer, alt efter vores projekts indhold og med variation fra stue til stue. Gruppesammensætningen, børnenes alder og udvikling, og interesser i de enkelte grupper, bidrager til en nuanceret og varieret hverdag. Så egentlige faste aktiviteter har vi ikke, men en held del gentager sig hen over året, bla.:


Projekt-aktiviteter

Morgensamlinger

Cykelture

Sang og bevægelse i vores rytmik-kælder

Ture i nærmiljøet

Leg på legepladsen

Overgangsarbejde (hjem-vuggestue, vuggestue-børnehave og børnehave-skole)

Læsning og sproglig stimulation

Leg med digitale medier